büntetőügy

2020.02.19. 11:30

Kolbászért vertek meg egy szolnoki hajléktalant

Kedden a Szolnoki Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be a letartóztatásban levő fiatal testvérpárral szemben rablás bűntette miatt.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A vádirati tényállás szerint a vádlottak 2020. január 8-án az esti órákban Szolnokon a Vegyiművek lakótelepen leszólították a sértettet és cigarettát kértek tőle – tudtuk meg a megyei főügyészség sajtószóvivőjétől.

Mint arról korábban beszámoltunk, a sértett férfi ezt megtagadta, ezért az idősebbik vádlott ököllel halántékon ütötte, amelytől földre esett a sértett és kiejtette kezéből a szatyrát. A szatyorból a vádlottak elvették a pénzét, a cigarettáját és két szál kolbászt is, majd sietve távoztak a helyszínről. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett a bántalmazás következtében.

Az ügyészség a vádiratban börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra tett indítványt. A büntetőügy a Szolnoki Járásbíróságon folytatódik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában