Kék hírek

2020.04.20. 15:02

Két kerékpáros baleset is történt a megyében

Vasárnap a megye rendőrei két ittas járművezetővel szemben intézkedtek, és két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén vasárnap két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2020. április 19-én 12 óra 30 perc körül Karcag belterületén, amikor egy útkereszteződésben összeütközött a védett úton, neki balról közlekedő kerékpárossal. A baleset során a biciklis – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Szintén egy kerékpáros szenvedett könnyű sérülést 2020. április 19-én 17 óra 30 perc körül Jászapáti belterületén. A helyi lakos balra történő kanyarodása során elesett a kerékpárjával egy útkereszteződésben. A 62 éves férfi – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőr a kerékpárossal szemben alkoholszondát alkalmazott, ami pozitív értéket mutatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában