Videóval

2020.04.21. 14:00

Kommandósok fogták el a szolnoki autófeltörések gyanúsítottját

A nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki Szolnokon egy éjszaka alatt feltört huszonhárom gépkocsit, valamint további három autót megrongált.

police.hu

Forrás: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2020. március 7-én eljárást indított 25 rendbeli lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2020. március 7-én a reggeli órákban érkezett a bejelentés, hogy Szolnok belterületén, a Kút utcában ismeretlen személy az éjszaka folyamán feltörte a sértett két gépkocsiját, és az egyikből több tízezer forint készpénzt, valamint elektronikai eszközöket tulajdonított el. A helyszínre kiérkező nyomozók az adatgyűjtés során megállapították, hogy a környéken feltörtek összesen 23 gépkocsit, illetve további 3 autót megrongáltak, amikről folyamatosan érkezett a bejelentés a rendőrségre.

A jogsértő az autókból több navigációs készüléket és különböző elektronikai eszközöket vitt el. A rendőrök a beszerzett adatok és információk elemzését követően, alapos nyomozás eredményeként azonosították, majd 2020. április 20-án a hajnali órákban a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőrfőkapitányság bevetési egységének segítségével Kőtelken elfogták a több rendbeli bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. József helyi lakost, aki a gyanúsítotti kihallgatása alkalmával beismerő vallomást tett. A nyomozók őrizetbe vették a 24 éves férfit és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában