kék hírek

2020.05.04. 09:30

Ittas vezetésnél és verekedésnél is intézkedtek a megyei rendőrök

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Forrás: police.hu

A megye rendőrei az elmúlt napon két ittas járművezetővel szemben intézkedtek, valamint öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján — tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Két helyi lakos – korábbi rossz viszonyuk miatt – előzetes szóváltást követően papuccsal bántalmazott egy nőt Zagyvarékas belterületén 2020. május 3-án 19 óra körül. A bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök elfogták és előállították a 63 és 45 éves jogsértőket a Szolnoki Rendőrkapitányságra. K. Józsefnét és S. Illésnét garázdaság és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A kijárási korlátozásról szóló Kormányrendeletben szereplő korlátozó intézkedések megszegése miatt 2020. március 28. 0 óra és 2020. május 3-án 24 óra közötti időszakban Jász-Nagykun-Szolnok megyében a rendőrök összesen 391 alkalommal éltek a figyelmeztetés lehetőségével, 280 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és 458 szabálysértési feljelentést tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában