Kifosztás

2020.06.18. 19:00

Csizmában találták meg az ellopott telefont Kunhegyesen

A gyanúsított egy kunhegyesi lakóházban és egy karcagi kórházban is kifosztotta alvó embertársát.

Forrás: Police.hu

Ismeretlen személy egy kunhegyesi lakóház egyik lakóhelyiségébe bement 2020. június 16-án 21 óra és 2020. június 17-én 4 óra között, és a szobában alvó tulajdonos mellől ellopta annak mobiltelefonját – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság. A rendőrök adatgyűjtést követően azonosították, elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost.

A jogsértő beismerő vallomást tett és elmondta a rendőröknek, hogy az eltulajdonított telefont otthonában, a csizmájába rejtette. A nyomozók kutatás során, a lábbeliben megtalálták a telefonkészüléket, amit lefoglaltak és visszaadtak a sértettnek.

Fotó: Police.hu

A feltételezett elkövetőt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki továbbá egy 2020. február 29-én, a reggeli órákban történt bűncselekmény vonatkozásában. A 27 éves gyanúsítottat ekkor a helyi kórházban gyógykezelték. A nő egy alvó betegtársa köntöséből lopta el annak mobiltelefonját.

A Karcagi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában