kék hírek

2020.06.16. 10:07

Több baleset is történt hétfőn a megye útjain

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén hétfőn három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Forrás: Police.hu

A megye rendőrei hétfőn egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek és öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok belterületén 2020. június 15-én 13 óra 15 perc körül, amikor elveszítette uralmát a jármű irányítása felett és nekiütközött a menetiránya szerint jobb oldali beton lámpatartó oszlopnak. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a jármű utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu

Egy törökszentmiklósi lakos közlekedett járműszerelvénnyel a 4. számú főközlekedési úton Szolnok külterületén 2020. június 15-én 16 óra körül, amikor a vontató jobb első gumiabroncsa defektet kapott. A járművezető lassított és lehúzódott az úttest szélére, ahol a felázott és megsüllyedt felületről a szerelvény az oldalára borult. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu

Egy szolnoki lakos közlekedett kistehergépkocsival Mezőtúr belterületén 2020. június 15-én 11 óra körül. Haladása során egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, áttért a szemközti sávba és nekiütközött az ott vele szemben közlekedő járműszerelvénynek. Az esemény során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a kistehergépkocsi vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában