Kék hírek

2020.08.09. 14:00

A Töröki Szárnyas Fesztiválon a rendőrök is ott voltak

Tartalmas prevenciós napot tartottak a hétvégén a törökszentmiklósi bűnmegelőzők.

police.hu

Forrás: police.hu

A helyi rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai a Törökszentmiklóson 2020. augusztus 8-án megrendezett Töröki Szárnyas Fesztiválra, majd ugyanezen a napon, a focitábort lezáró családi délutánra kaptak meghívást – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A családok felnőtt és gyermek tagjai számára interaktív feladatokkal készültek a rendőrök. A gyerekek nagyon örültek, hogy igazi rendőrautóba ülhettek be és kipróbálhatták a részeg szemüveget. A felnőttek KRESZ-feladatok megoldásával mérhették tudásukat. A bűnmegelőzési team hasznos szóróanyagokat, ismeretbővítő kiadványokat osztott ki az érdeklődőknek.

Prevenciós szempontból mindkét esemény fókuszában a vagyonbiztonság fontossága állt, továbbá az egyenruhások tájékoztatták az érdeklődőket arról, hogy mit tegyenek, ha bűncselekmény sértettjévé válnak. Ehhez kapcsolódóan a rendőrség ingyenesen hívható segélyhívó számának, a 112-nek a használatát ismertetették. A két eseményen mintegy 130 fő látogatta meg a prevenciós pontokat.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában