Videóval

2020.09.12. 14:00

Droggal kereskedett két mezőtúri férfi

A Mezőtúri Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt folytat nyomozást két helyi lakos ellen – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Police.hu

Forrás: police.hu

Amint arról korábban hírt adtunk a Mezőtúri Rendőrkapitányság nyomozói a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységével megjelentek egy helyi ingatlannál 2020. szeptember 9-én 19 órakor.

A rendőri intézkedés alkalmával a nyomozók tetten értek egy helyi és egy gyomaendrődi lakost, akik a lakóház kapujában új pszichoaktív anyagot vásároltak az ingatlan két lakójától. Az egyenruhások a házban kutatást végeztek, ami során feltehetően fegyvert vagy annak utánzatát, készpénzt, növényi őrleményt és kábítószer csomagolásához használt tárgyakat foglaltak le.

Fotó: police.hu

A rendőrök elfogták és a Mezőtúri Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésén tetten ért személyeket, akiket új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vettek. A rendőrség előterjesztése alapján az ügyészség indítványára az illetékes bíróság 2020. szeptember 11-én elrendelte a két gyanúsított letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában