Videóval

2020.09.10. 18:43

Pénzt és fegyvernek látszó tárgyat is lefoglaltak a mezőtúri házban

A gyanúsítottak éppen új pszichoaktív anyagot adtak el a mezőtúri lakásuk kapujában.

Police.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Mint azt a megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a Mezőtúri Rendőrkapitányság eljárást folytat új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A rendőrkapitányság nyomozói a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységével megjelentek egy mezőtúri lakos házánál 2020. szeptember 9-én 19 órakor. A rendőri intézkedés alkalmával a nyomozók tetten értek egy helyi és egy gyomaendrődi lakost, akik a lakóház kapujában új pszichoaktív anyagot vásároltak az ingatlan két lakójától.

Az egyenruhások a házban kutatást végeztek, ami során fegyvernek látszó tárgyat, készpénzt, növényi őrleményt és kábítószer csomagolásához használt tárgyakat foglaltak le. A rendőrök elfogták és a Mezőtúri Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésén tetten ért személyeket.

A nyomozók két mezőtúri lakost új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak, továbbá mindkét terhelt őrizetbe vételéről határoztak, majd a későbbiekben előterjesztést tesznek a letartóztatásuk elrendelésére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában