vádemelés

2020.10.02. 19:00

Az ajtót berúgva ment be volt barátnője lakásába egy berényi férfi

A Jászberényi Járási Ügyészség vádat emelt egy 20 éves jászberényi férfi ellen magánlaksértés vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt.

Az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség tájékoztatta hírportálunkat. A vád szerint a férfi 2020. augusztus 26-án délután, Jászberényben felkereste volt barátnőjét annak lakhelyén. A sértett azonban úgy döntött, nem engedi be a vádlottat a lakásba. A férfi emiatt dühös lett, berúgta a biztonsági lánccal rögzített bejárati ajtót, bement a lakásba és pofon vágta volt barátnőjét, majd annak televíziókészülékét is földhöz vágta.

A sértett az arcát ért ütés következtében zúzódással járó, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A sértett a neki okozott sérülés és magánlaksértés miatt is magánindítványt nyújtott be volt barátja ellen. Az ügyészség a vádiratban próbára bocsátást kért a vádlottal szemben. Az ügyben első fokon a Jászberényi Járásbíróság dönt majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában