Kék Hírek

2020.10.10. 08:57

Jászárokszálláson és Tiszafüreden is robogósok szenvedtek balesetet

Pénteken a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén pénteken kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. október 9-én a délutáni órákban. Egy 15 éves helyi lakos közlekedett az általa vezetett segédmotoros kerékpárral Tiszafüred belterületén a Fő úton, amikor haladása során felhajtott a menetiránya szerinti bal oldali padkaszegélyre, majd elesett. A fiatalember a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A másik baleset 2020. október 09-én az esti órákban történt. Egy jászárokszállási férfi segédmotoros kerékpárral közlekedett a 3231-es számú úton Jászágó felől Jászárokszállás irányába. Haladása során egy nyúl futott ki elé, emiatt a vezető a motorral elesett. A baleset következtében a 22 éves motoros – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy motorkerékpárral közlekedve mindig úgy kell megválasztani a haladási sebességet, hogy bármilyen váratlan közlekedési esemény bekövetkezése esetén lassítani majd megállni tudjon a jármű vezetője, így egy esetleges ütközés esetén is csökken a sérülés kimenetelének súlyossága.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában