Fotókkal frissítve

2020.10.03. 13:21

Személygépkocsival ütközött egy motoros Porteleknél

A motoros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

police.hu

Forrás: police.hu

A 3117-es úton, Farmos irányából Portelek felé közlekedett egy motorkerékpáros 2020. október 3-án 11 óra 40 perc körül, amikor

A baleset helyszínelését, teljes útlezárás mellett (kb. 2 óra időtartamra) a rendőrség megkezdte, a forgalmat a 3125. számú útra, Jászboldogháza irányába terelik. A rendőrség kéri az arra közlekedők türelmét és megértését.

FRISS 2020. 10. 04.:

Egy kiskunfélegyházi lakos közlekedett motorkerékpárral Farmos irányából Jászberény felé a 3117. számú úton 2020. október 3-án 11 óra 35 perc körül. A motorkerékpárossal szemközti forgalmi sávban haladt egy személygépkocsiból és a hozzákapcsolt utánfutóból álló járműszerelvény, ami balra kívánt kanyarodni, azonban a manőver során a motorkerékpárossal összeütköztek. A baleset következtében a motoros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában