Vádemelési javaslat

2020.12.26. 12:04

Ittasan okozott balesetet egy jászjákóhalmai sofőr

A Jászberényi Rendőrkapitányság vádemelési javaslatot küldött az ügyészségnek egy ittasan balesetet okozó jászjákóhalmai sofőr esetében.

Police.hu

Forrás: police.hu

Mint arról korábban már hírt adtunk, egy jászjákóhalmai lakos közlekedett személygépkocsival a 32134. számú úton Jászdózsa felől Jászapáti irányába június 8-án 4 óra 40 perc körül, amikor a 31-es főút kereszteződésénél nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő gépkocsinak és összeütköztek. A baleset során egy személy súlyos, valamint öt személy könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a sofőrökkel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami a jászjákóhalmai férfi esetében pozitív értéket mutatott, ezért vér- és vizeletminta biztosítására előállították – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök az ittas sofőr vezetői engedélyét a helyszínen elvették. A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Fotó: police.hu

A balesetvizsgálók a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték, és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az eljárás iratait az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában