SZOLNOK – fotókkal frissítve

2020.12.18. 15:52

Két helyszínen összesen négy autó ütközött össze

Az egyik baleset Szandaszőlősön történt, a másik a Tószegi úton.

Forrás: police.hu

Összeütközött két autó Szolnokon, a Kassák Lajos utca és a Krúdy Gyula utca kereszteződésében pénteken délután – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, melyek az érintett kereszteződésben akadályozzák a forgalmat.

A másik baleset a Tószegi út és a Csaba utca kereszteződésében történt. Ott ugyancsak két autó ütközött össze péntek délután. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatott, a balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

FRISS – 12.19.:

A Tószegi úti balesetnél egy újszászi lakos közlekedett kisteherautóval. 15 óra 15 perc körül egy kereszteződésben figyelmen kívül hagyta elsőbbségadási kötelezettségét és nekiütközött egy arra haladó személygépkocsinak. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a személygépkocsi vezetője nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A Szolnoki Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt indított eljárást – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Fotó: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában