Cibakháza

2020.12.23. 13:31

Rács mögött marad a barátja gyermekét szexuálisan zaklató férfi

A férfi gyermekkori barátjánál, Cibakházán lakott, és eközben éveken keresztül szexuálisan zaklatta annak gyermekkorú fiát.

Mészáros Géza

Forrás: Shutterstock

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyezően a Szegedi Ítélőtábla helybenhagyta annak a férfinek a letartóztatását fenntartó elsőfokú bírósági határozatot, akivel szemben az ügyészség szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat. A Szolnoki Törvényszék előtt folyamatban lévő büntetőügyről dr. Szilágyi Lajos, a Szegedi Fellebviteli Főügyészség főügyésze számolt be hírportálunknak.

Az ügyészség által benyújtott vádirati tényállás szerint az elfogásakor Szolnokon hajléktalan életmódot folytató férfi korábban gyermekkori barátjánál, Cibakházán lakott, és eközben éveken keresztül szexuálisan zaklatta annak gyermekkorú fiát. A Szegedi Ítélőtábla, mint másodfokú bíróság, egyetértett az elsőfokú bíróság és a fellebbviteli főügyészség indokaival, így az illetővel szemben továbbra is letartóztatása alatt folyik a büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában