kék hírek

2021.01.27. 16:51

Drogot árult otthonában egy mezőtúri nő

Droggal kereskedő nőt fogtak el a rendőrök Mezőtúron, aki több helyi lakos számára árult pszichoaktív anyagot.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Mezőtúri Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyag kínálásával, átadásával elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetése miatt folytat eljárást – derül ki a megyei rendőr-főkapitányság közleményéből.

A rendelkezésre álló adatok szerint, egy mezőtúri lakos 2020. őszétől napi rendszerességgel, haszonszerzés céljából értékesített bódító hatású új pszichoaktív anyagot több mezőtúri lakos részére.

Fotó: police.hu

A rendőrök adatgyűjtés során azonosították, majd a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységének közreműködésével elfogták és előállították a Mezőtúri Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozók a terhelt őrizetbe vételéről határoztak és indítványozták a letartóztatását. A kutatás során a bűncselekmény helyszínén talált anyagot lefoglalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában