Nem mindennapi lánykérés

2021.01.31. 13:09

Egyenruhában kérte meg szerelme kezét egy berényi tűzoltó

A fiatal, jászberényi tűzoltó különleges történet bejárta a közösségi médiát.

Szoljon.hu

Forrás: Jászberény HTP

Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság facebook oldala szombaton számolt be a rendkívüli lánykérésről. Posztjukban megosztották a jászberényi tűzoltó, Sárközi Ádám levelét, és a boldog pillanatról készült képeket.

A tűzoltók áldozatkészek a hivatásukban, és így van ez akkor is, ha szerelmesek. Megosztjuk veletek fiatal jászberényi kollégánk levelét arról, hogyan tette emlékezetessé szerelme eljegyzését – írták.

Ez pedig a levél, melyet változtatás nélkül közlünk:

„Sárközi Ádám tűzoltó őrmester vagyok, a jegyesem neve Nagy Bettina. A Jászberényi Hivatásos Tűzoltóságon dolgozom beosztott tűzoltóként. Gyermekkoromban mindig felnéztem erre a figyelemre méltó szakmára, amit édesapám is végzett, mindig is tetszett a nagy piros autó, innen jött az ihlet, hogy tűzoltó legyek.

Nagy szerencsémre találtam egy olyan nőt, aki ebben támogatást tudott adni, nehezebb helyzetekben lelki támaszt nyújtani.

Első találkozáskor éreztem, hogy nekem ő kell. Egyeztek a gondolataink, a terveink. Mind a ketten szeretnénk családot alapítani, így felmerült bennem a lánykérés ötlete. És miért is ne vonhatnám bele az „akcióba” a munkahelyemet, amikor jó és összetartó a közösség, gondoltam. Tudtam, hogy a nem mindennapi lánykérés egy maradandó emléket, örök nyomot fog hagyni a kedvesem emlékezetében. Szerencsére igennel válaszolt a várva-várt nagy kérdésre, így hát nincs más hátra, mint előre!”

A boldog jegyespár: Nagy Bettina és Sárközi Ádám
Fotó: Jászberény HTP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában