kék hírek

2021.01.14. 10:08

Lopásgátlókat tépett le a dezodorokról egy jászapáti férfi

Lopásgátlókat tépett le a dezodorokról, így sikerült lopnia egy jászapáti férfinak, akit egy héttel később fogtak el a rendőrök.

Police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szerdán közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Szerdán a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Ismeretlen személy betért egy Jászapátin található élelmiszerüzletbe 2021. január 6-án 17 óra 50 perc körül, és eltulajdonított több dezodort oly módon, hogy az áruvédelmi eszközt eltávolította a termékekről – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

Az elkövető szerdán 13 óra körül visszament az üzletbe, ahol a biztonsági őr – a korábban megtekintett kamerafelvétel alapján – felismerte a férfit, ezért értesítette a rendőrséget. A rendőrök elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves jászapáti lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában