Elismerés

2021.03.01. 16:09

Több megyei szakembert is díjaztak a polgári védelem világnapján

Több megyei szakember is kitüntetést vehetett át a polgári védelem világnapja alkalmából tartott ünnepségen.

Szoljon.hu

Fotó: Németh Ádám tűzoltó főtörzsőrmester

A polgári védelem nemzetközi világnapjának tiszteletére koszorúzást és ünnepséget tartottak március elsején a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon. A rendezvénybe a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok online kapcsolat segítségével kapcsolódtak be – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

A beszédet követően a főigazgatóságon és az igazgatóságokon többen elismerést vettek át, amelyet a virtuális ünnepség többi résztvevője online kapcsolaton keresztül követett figyelemmel.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere – dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM OKF főigazgatója javaslatára – a katasztrófavédelem munkájának támogatása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérem elismerésben részesítette Kövér Gábort, a Tisza-tó Járási Mentőcsoport, Tiszafüredi Városi Polgárőrség parancsnokát.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató a katasztrófavédelem területén végzett önkéntes tevékenysége során nyújtott kiemelkedő teljesítménye elismeréseként emléktárgy elismerésben részesítette Orvos Anetta Csillát, a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete Karcagi Területi vezetőjét, valamint Hegedűs Józsefet, a Szajoli Polgármesteri Hivatal közbiztonsági referensét.

Fotó: Németh Ádám tűzoltó főtörzsőrmester

Az országos ünnepséggel egy napon a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgári Védelmi Szövetség is átadta elismerését, amelyet ebben az évben Korom Sándor, a Szászbereki Polgármesteri Hivatal közbiztonsági referense, illetve Mezei Tibor, Jászárokszállás Város Önkéntes Tűzoltó Egyesületének parancsnoka vehetett át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában