ügyészségi hírek

2021.03.16. 17:55

Többször ütött, majd kétszer szúrt az újszászi férfi

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség indítványozta egy 28 éves újszászi férfi letartóztatását életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt.

Szoljon.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint, március 13-án a délutáni órákban a sértett megjelent a gyanúsított újszászi lakóhelyén. Eddig ismeretlen okból a gyanúsított a sértettre támadt, több alkalommal megütötte őt, majd egy konyhakéssel két alkalommal a lapockája alatt megszúrta.

A sértettnek sikerült a házból kimenekülnie, az autójába ült és az egyik barátjához ment segítséget kérni. A sértett barátja látva az erősen vérző férfit, azonnal értesítette a mentőket és a rendőrséget. A gyanúsított sem maradt otthon, nem várta meg a rendőrök érkezését, hanem Jászladányra utazott.

A Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a letartóztatást. A végzés nem végleges, mert a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be ellene elsősorban a letartóztatás megszüntetése, másodsorban enyhébb kényszerintézkedés alkalmazása érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában