kék hírek

2021.04.09. 08:55

Őzbakot gázolt autójával egy cibakházi sofőr

Őzbakot gázolt egy cibakházi sofőr, emellett egy ittas sofőr miatt kellett intézkedniük a rendőröknek csütörtökön.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén csütörtökön személyi sérüléssel járó baleset nem jutott a rendőrség tudomására és négy személyt fogtak el az ellenük kiadott körözés miatt, továbbá egy ittas sofőrrel szemben intézkedtek.

Egy cibakházi lakos közlekedett személyautóval Rákócziújfalu irányából Rákóczifalva felé, csütörtökön 5 óra körül, amikor haladása során a jármű elé egy őzbak ugrott, amit a sofőr elütött – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság. Az őz a helyszínen elpusztult, míg az autóban anyagi kár keletkezett.

Fotó: police.hu

Egy gépjárművel közlekedő erdőkertesi lakost ellenőriztek a rendőrök Jászkisér belterületén, csütörtökön 14 óra 30 perc körül. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott és a helyszínen elvették a jogsértő vezetői engedélyét, vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomatékosan felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a járművezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában