bűncselekmény

2021.04.23. 18:06

Saját apját lopta meg egy jászapáti férfi

A 21 éves férfi egy ékszereket tartalmazó fémdobozt lopott el édesapja házából, melyeket zálogfiókokban adott le.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy jászapáti lakos tett feljelentést lopás miatt a rendőrségen, mert a fia – kihasználva édesapja és annak élettársának távollétét – eltulajdonított egy ékszereket tartalmazó fémdobozt a házukból csütörtökön dél körül.

A bejelentést követően a rendőrök elfogták és előállították a gyanúsított 21 éves férfit, akit kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett és elmondta, hogy az ékszerek nagyobbik hányadát egy jászapáti és egy hevesi zálogfiókban adta le, míg az értékek kisebbik részét, valamint a zálogjegyeket egyik ismerősénél hagyta.

A férfi kihallgatáskor elmondta továbbá, hogy a zálogfiókokban kapott pénzből egy kocsit vásárolt magának, amit később Budapesten hagyott. A férfi a fővárosból nem az autóval, hanem taxival ment haza jászapáti lakhelyére. A zálogfiókokból illetve a megnevezett férfitől az ékszereket lefoglalták a rendőrök.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában