Szolnok

2021.05.04. 15:03

Elismerték munkájukat, amiért életet mentettek

Nagy-Kéri Szabolcs rendőr törzszászlós és Csibra Tibor honvéd zászlós kapott elismerést, amiért kimentettek egy embert egy kigyulladt tizedik emeleti szolnoki lakásból.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője – a Magyar Honvédség 86. Szolnok Helikopterbázis parancsnoka, Dr. Koller József dandártábornok jelenlétében – dicséretben és jutalomban részesítette Nagy-Kéri Szabolcs rendőr törzszászlóst, a Szolnoki Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály Körzeti Megbízotti Alosztály megbízott alosztályvezetőjét és Csibra Tibor honvéd zászlóst, a Magyar Honvédség 86. Szolnok Helikopterbázis állománytagját – adta hírül a megyei rendőr-főkapitányság.

Mint ahogy arról beszámoltunk, az egyenruhások szolgálatteljesítésük során – egy lakástűz kapcsán – április 16-án szakszerű, gyors és hatékony intézkedésük következtében, emberi élet megmentése és vagyonbiztonság megóvása érdekében tett kiemelkedő szakmai tevékenységükért kaptak elismerést.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában