káresemények

2021.05.03. 14:30

Viharkár és baleset adott munkát a jászkunsági tűzoltóknak

Az elmúlt három napban kisebb kiterjedésű tüzekhez kaptak több riasztást a megyei tűzoltók, ám ezek nem igényeltek jelentősebb beavatkozást. Vasárnap egy közlekedési balesethez, illetve az erős szél miatt másik három helyszínre kellett vonulni.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, lesodródott az útról, majd fának ütközött egy rakomány nélküli nyerges vontató vasárnap délután Túrkevén, a Kisújszállási utcában. A települési önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműszerelvényt, majd a mezőtúri hivatásos egységgel közösen, motoros láncfűrésszel eltávolították a kamion alá szorult fákat. A járművet egy erőgép vontatta ki az árokból. A kamion sofőrjéhez mentők érkeztek.

A vasárnapi erős szél kisebb károkat okozott megyénkben, háromszor volt szükség emiatt a tűzoltókra. Tiszaföldváron és egy Öcsöd melletti tanyánál egy faág szakadt villanyvezetékre, Tószegen pedig egy kettéhasadt cseresznyefa dőlt járdára. Tiszaföldváron egy időre az áramszolgáltatás is szünetelt – jelezte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában