frissítve

2021.06.24. 07:55

Árokba csúszott egy személyautó a 4-es főúton, Kisújszállásnál

A mentés időtartamára az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

FRISS – 9:05

Egy polgárdi lakos közlekedett autóval június 24-én 0 óra 5 perc körül Kisújszállás külterületén a 4-es számú főúton. Mint azt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, haladása során egy enyhén balra ívelő útkanyarulatban – eddig tisztázatlan okból – elveszítette uralmát a jármű irányítása felett és a menetirány szerinti jobb oldali útárokba hajtott, ahol a jármű többször átfordult a tengelye körül.

A baleset következtében a sofőr – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon túl, utasa 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A helyszíni intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 62 éves férfi eltiltás hatálya alatt vezette a járművet.

A Karcagi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt indított eljárást.

Fotó: Police.hu

Korábban írtuk:

Árokba hajtott egy személyautó a 4-es főúton, Kisújszállás közelében szerda éjjel – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Két embert a műszaki mentést végző karcagi hivatásos és kisújszállási önkormányzati tűzoltók emeltek ki a járműből, majd átadták őket a mentőknek. A rajok áramtalanították a gépkocsit.

A mentés időtartamára az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában