Tiszakürt

2021.06.01. 09:30

Ittasan, jogsi nélkül vezetett, és elfogató parancs is volt ellene

A férfit letöltendő szabadságvesztés végrehajtása miatt keresték.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó/Shutterstock

Rendőrök ellenőriztek egy autóval közlekedő tiszaörsi lakost Kunmadaras belterületén május 31-én az éjszakai órákban. Mint azt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a sofőr úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott és a vezetői engedélyét sem tartotta magánál.

Emellett az autó vezetője ellen a Veszprémi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja és a Szolnoki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is elfogató parancsot adott ki, letöltendő szabadságvesztés végrehajtása miatt. A 35 éves férfit a rendőri intézkedés követően büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Ugyancsak ittas állapotban ült segédmotoros kerékpárjára az a 36 éves tiszakürti lakos, akit a rendőrök Cserkeszőlő külterületén ellenőriztek május 31-én az esti órákban. Mivel a férfinak nem volt vezetői engedélye, ezért meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a járművezetők figyelmét, hogy soha ne üljenek ittasan a volán mögé, sőt olyan járműbe sem, melyet láthatóan ittas személy vezet. A rendőrség hangsúlyozza, ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan gépjárművet vezessenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában