lopás

2021.08.26. 12:29

A kunhegyesi férfi apránként vitte el a nagy mennyiségű fát

A megalapozott gyanú szerint, a helyi férfi több mint hat erdei köbméter tölgyet vitt el apránként a kunhegyesi erdőből.

Szoljon.hu

A férfi azt hitte, senkinek nem kell a fa

Forrás: police.hu

Mint ahogy arról korábban hírportálunk is beszámolt, a Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy kunhegyesi férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint, a 33 éves jogsértő Kunhegyes külterületén, a Nagykunsági Főcsatorna melletti egyik erdőrészletből május 20. és június 7. között három alkalommal tulajdonított el kocsányos tölgy tüzifát.

A férfi azt hitte, senkinek nem kell a fa
Fotó: police.hu

A gyanúsított kihallgatásakor beismerő vallomást tett és elmondta, hogy május végén gombászni indult, amikor egy tölgyfakupacba botlott. Azt hitte, senkinek nem kell a tűzifa – hiszen az szemmel láthatóan régebbi kivágású volt –, ezért vitte el több fordulóban a sarangba rakott tölgyfákat. A férfi állítása szerint eladta a kitermelt, szállításra előkészített fákat.

A karcagi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, és a bűnügyi aktát vádemelési javaslattal megküldték a Karcagi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában