4-es főút

2021.08.27. 12:05

Tragédia az útépítésen: áramütés okozta a kétgyermekes cibakházi édesapa halálát

A közösségi oldalon egymást érik a részvétnyilvánító bejegyzések, hozzászólások.

Szoljon.hu

Életét vesztette egy 26 éves, kétgyermekes cibakházi édesapa csütörtökön, amikor az útépítkezésen dolgozott a 4-es számú főúton, Szajol és Törökszentmiklós között. Az esettel kapcsolatban rengeteg bejegyzés és részvétnyilvánító hozzászólás született a legnagyobb közösségi portálon.

A fiatalembert szemmel láthatóan sokan szerették, felesége és két gyermeke gyászolja.

A tragédia körülményeiről különböző történetek keringenek, de mint azt Kardos József megyei vezető mentőtiszttől megtudtuk, áramütés érte a fiatalembert. Az ott tartózkodók azonnal értesítették a mentőszolgálatot, telefonos iránymutatás alapján megkezdték az újraélesztését, amit később a helyszínre érkező mentők folytattak.

Nagyon sokáig küzdöttek a férfi életéért, de már nem lehetett megmenteni.

Sipos Andrásné megyei rendőrségi sajtóreferens hírportálunk megkeresésére elmondta, hogy Szajol külterületén, a 4-es számú út 110. kilométerszelvényében végzett útfelújítási munkálatok során csütörtökön a reggeli órákban egy férfi életét vesztette. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

Augusztus 26-án a megyei rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a kormányhivatalt, hogy a Szajol és Törökszentmiklós közötti útépítésen az egyik dolgozót áramütés érte.

– A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a kormányhivatal az ügyben vizsgálatot indított, amely jelenleg is folyamatban van – nyilatkozta megkeresésünkre a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Ezek is érdekelhetik