tiszafüred

2021.08.29. 09:31

Nem adta meg az elsőbbséget a segédmotorosoknak, ütközés lett belőle

A védett úton haladó segédmotoros kerékpárosok a baleset elkerülése érdekében félrekormányozták járműveiket, így egymásnak ütköztek.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Jász-Nagykun-Szolnok megye rendőrei szombaton két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek, egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, illetve hét ittas járművezetőt kapcsoltak le – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Egy helyi lakos hajtott autójával Tiszafüred belterületén augusztus 28-án a déli órákban. A sofőr egy útkereszteződéshez érve az Állj! Elsőbbségadás kötelező közúti jelzőtábla figyelmeztetése ellenére nem adott elsőbbséget a védett úton haladó segédmotoros kerékpárosoknak. Az egymás mögött haladó segédmotorosok, annak érdekében, hogy az ütközést elkerüljék, balra kormányozták járműveiket, azonban manőver során egymásnak haladtak.

A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – az egyik motoros nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában