JÁSZBERÉNY

2021.11.08. 14:13

Biciklisgázolás: tanúk jelentkezését várja a rendőrség

Biciklist gázoltak pénteken Jászberényben. A rendőrök a lakosság segítségét kérik az ügy felderítéséhez.

Szoljon.hu

Megállás nélkül továbbhajtott az ismeretlen sofőr.

Forrás: police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen személy ellen – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy november 5-én 14 óra 53 perc körül Jászberényben, a Dózsa György úton közlekedett egy külföldi rendszámú Volkswagen Golf (feltételezhetően VI GTI) típusú, fehér színű személyautóval Nagykáta felől Jászjákóhalma irányába.

Megállás nélkül továbbhajtott az ismeretlen sofőr
Fotó: police.hu

Az ismeretlen sofőr a 32. számú főútvonal és a Jákóhalmi út csomópontjában kialakított körforgalomnál Jászapáti irányába haladva elütött egy kerékpárost. Az autós megállás nélkül továbbhajtott, így a baleset körülményeit nem tudták tisztázni.

A rendőrség kéri, hogy aki az eseménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy Jászberény területén a Nagykátai, Kossuth, Szövetkezet, Dózsa György, Jákóhalmi utakon november 5-én 14 óra 40 perc és 15 óra között autójában menetrögzítő kamerát működtetve közlekedett, jelentkezzen a Jászberényi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Jászberény, Hatvani út 1.), vagy hívja az 56/501-600/1822 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában