Frissítve

2021.11.28. 11:17

Két autó karambolozott a 31-es főúton, Jászapátinál

A baleset következtében több személy könnyebben sérült.

Szoljon.hu

A balesetben többen is megsérültek

Forrás: Police.hu

FRISS – 11.29.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy helyi lakos közlekedett személyautóval a 31-es úton Jászjákóhalma irányába, Jászapáti belterületén november 28-án. Haladása során autója megcsúszott, elveszítette uralmát a jármű irányítása felett, átsodródott a szemközti sávba és nekiütközött a vele szemben közlekedő személyautónak. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – mindkét jármű vezetője és két utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A balesetben többen is megsérültek
Fotó: Police.hu

FRISS – 16:50:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható.

Korábban írtuk:

Két autó karambolozott vasárnap délelőtt a 31-es főút Jászapátiba vezető szakaszán – a Kossuth Lajos út 71. előtt – eddig ismeretlen okokból – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A helyszínelés és műszaki mentés idején átmeneti forgalomkorlátozás lépett életbe az érintett szakaszon. Kerülni a környező utcákon át lehet. Az elsődleges információk alapján a baleset következtében több személy könnyebben sérült.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a balesethez a jászkiséri önkormányzati és a jászapáti önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában