Kék hírek

2022.01.02. 10:57

Betört egy kőteleki nyaralóba, majd hazafelé megitta a lopott fügepálinkát

A megalapozott gyanú szerint, a férfi a falubelijét lopta meg Kőteleken. A szolnoki rendőrök a bejelentés napján elfogták a jogsértőt.

Szoljon.hu

A rendőrök előállították a gyanúsítottat Fotó: police.hu

Egy kőteleki lakos hívta a Szolnoki Rendőrkapitányságot és elpanaszolta, hogy ismeretlen személy január 1-jén a hajnali órákban bement a nyaralójába, ahonnan ellopott egy fűkaszát és egy üveg fügepálinkát - számolt be róla a megyei rendőr-főkapitányság.  A sértett bejelentését követően a rendőrök helyszíni szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki. Az egyenruhások rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra.

A jogsértőt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, aki beismerő vallomást tett. Kérdésre, hogy mi lett a lopott tárgyak sorsa, a férfi azt válaszolta, hogy a fűkaszát eldobta, mert rájött, hogy arra nincs szüksége, míg a pálinkát hazafelé menet megitta. A nyomozók az üres pálinkásüveget lefoglalták a terhelt otthonában tartott kutatás során, a fűkaszát pedig keresik.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában