Vádemelés

2022.02.12. 19:27

Megvertek egy férfit Jászberényben, mert balesetet okozott

A Jászberényi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy alattyáni férfi és egy jászberényi nő ellen, akik a másik autón és annak sofőrjén vezették le közlekedési balesetük miatt érzett dühüket.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

A vádirat szerint a 21 éves férfi 2021. október 11-én délután, Jászberényben, a Rákóczi úton személyautóval közlekedett. Vele utazott vádlott-társa, egy 36 éves nő. Haladásuk során az egyik útkereszteződésből balra nagy ívben eléjük kanyarodott és kocsijuknak ütközött egy másik autó.

A férfi feldúltan, fennhangon szitkozódva szállt ki kocsijából, s dühében ököllel betörte a másik autó jobb első ablakát, és annak motorháztetőjére is rácsapott

– tudtuk meg a megyei főügyészségtől.

Eközben a nő is kiszállt, majd kinyitotta a másik autó bal első ajtaját, és cifra szidalmak kíséretében, tenyérrel pofon vágta a kormány mögött ülő férfit. Az ügyészség felfüggesztett fogház büntetés kiszabását indítványozta a garázda férfivel és nővel szemben.

Az ügyben a Jászberényi Járásbíróság – várhatóan tárgyalás mellőzésével – dönt majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában