Baleset

2022.03.21. 09:36

Először árokba, majd kerítésnek hajtott egy ittas sofőr Tószegen

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sofőr könnyű sérülést szenvedett.

szoljon.hu

Forrás: police.hu

Egy szolnoki lakos közlekedett személyautóval Tószeg belterületén, vasárnap a késő délutáni órákban. A sofőr haladása során a menetiránya szerinti bal oldali útpadkának ütközött, majd onnan a csapadékelvezető árokba hajtott. Ezt követően autójával ismét elindult, ekkor nekicsapódott egy telephely kerítésének – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 35 éves férfi úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott, továbbá az is megállapítást nyert, hogy a jogsértőt a Szolnoki Járásbíróság a közúti járművek vezetésétől korábban eltiltotta. A sofőr a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

A Szolnoki Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség, elkövetése miatt folytat nyomozást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában