Rendőrség

2022.07.07. 15:11

Értékelték az iskolaőrök előző évi munkáját Jászalsószentgyörgyön

Az iskolaőri tevékenységet értékelő értekezletet tartottak Jászalsószentgyörgyön.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendhagyó módon július 6-án kihelyezett értekezleten értékelte az iskolaőrök 2021/2022-es tanévben végrehajtott munkáját – olvasható a police.hu-n. 

A szakmai fórum Mészárosné Vas Márta, a Jászberényi Tankerületi Központ szakmai helyettesének értékelésével kezdődött, majd Vojter-Szabó Zita rendőr alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály vezetője foglalta össze az elmúlt tanév tapasztalatait, megköszönve a területi és a helyi koordinátorok, valamint a megyében szolgálatot teljesítő iskolaőrök tevékenységét és ismertette a nyári feladatokat. Ezt követően Orosz Tibor rendőr főtörzszászlós  a Jászberényi Rendőrkapitányság helyi koordinátora tartott prezentációt a jászságban végrehajtott tevékenységről.

Fotó: police.hu

Az eseménynek otthon adó jászalsószentgyörgyi Erzsébet malomban kiváló lehetőség nyílt az iskolaőri programban dolgozó szakemberek tapasztalatcseréjére, a helyi jó gyakorlatok ismertetésére, a kölcsönös együttműködés és a közös munka hatékonyságának növelésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában