Frissítve

2022.09.08. 14:15

Kerékpárost gázolt el egy teherautó Túrkevén

A kerékpáros a baleset következtében megsérült.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

FRISS – 14:45:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az érintett útszakaszon ismét zavartalanul halad a forgalom.

Korábban írtuk:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint személyi sérüléssel járó közúti baleset történt szeptember 8-án 11 óra 25 perckor Túrkeve belterületén, a Petőfi Sándor utca és Kossuth utca kereszteződésében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy teherautó haladt a Petőfi Sándor utcában majd jobbra kanyarodott a Kossuth utcára, amikor a jármű hátuljával elsodorta a Petőfi Sándor utcán egyenesen közlekedő elektromos kerékpárost. A kerékpáros a baleset következtében megsérült, de annak foka egyelőre ismeretlen.

A helyszínelés idejére a Petőfi Sándor utca adott útszakaszán teljes útlezárás van érvényben, kerülni a környező utcákban lehet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában