Ellenőrzés

2022.11.20. 18:28

Drónnal figyelték a piroson áthajtókat a mezőtúri rendőrök

A rendőröknek csak 2 szabálysértővel szemben kellett intézkedniük.

Szoljon.hu

A piroson áthaladókat figyelték a drónnal a rendőrök

Forrás: Police.hu

Ismét drónnal ellenőrizték a szabálytalan közlekedőket a Jász-Nagykun-Szolnok megyei egyenruhások – írja a police.hu. Ezúttal a mezőtúri rendőrök hívták segítségül a drónt, hogy a forgalomirányító jelzőlámpa tilos jelzésén áthaladókat kiszűrjék a forgalomból.

Mezőtúr belterületén november 18-án, az ellenőrzés időtartama alatt, a drónnal figyelt útkereszteződésében mindösszesen egy esetben kellett helyszíni bírságot kiszabni, míg egy másik járművezetőt figyelmeztetésben részesítettek az intézkedők.

A közlekedésbiztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében – nem csak a városokban, hanem kisebb településeken is – további akciók várhatóak a megye területén, a szárazföldön és a levegőből egyaránt. Az ellenőrzésekkel a rendőrség célja a baleseti kockázat valamint a balesetek számának csökkentése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában