Galériával frissítve

2022.12.21. 18:48

Személyautó és kamion ütközött össze a 45-ös főúton, Kunszentmártonnál

Az ütközés következtében a teherautó az útárokba haladt.

Szoljon.hu

Az ütközés következtében a teherautó az útárokba haladt

Fotó: Donka Ferenc

FRISS – 12.22. 9:50:

A műszaki mentést 11 órakor kezdik meg az érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett. A rendőrök a forgalmat Kunszentmárton és Szentes irányába terelik. 

FRISS – 21:30:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset helyszínelése befejeződött, a teljes útlezárást feloldották. A balesetben a személyautó vezetője nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

FRISS – 20:50:

Egy személy sérült meg, amikor egy személyautó és egy kamion ütközött Kunszentmárton határában, a 45-ös főúton. Szentes felől haladt a személyautó, amikor eddig ismeretlen okból áttért a másik sávba, ahol összeütközött a szemből érkező kamionnal. A személykocsit vezető középkorú nőt a mentők kórházba szállították, a kamion sofőre nem sérült meg, de a derekát fájlalta. Információink szerint a kamion épp Szentesre tartott, de a tartályában nem szállított semmit. A helyszínelés idejére, több órára teljesen lezárták a 45-ös főút ezen szakaszát.

Korábban írtuk:

Személyi sérüléssel járó közúti baleset történt a 45-ös főúton, Kunszentmárton külterületén december 21-én 17 óra 15 perc körül – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó vezetője közlekedett Szentes irányából Kunszentmárton felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között érintőlegesen ütközött egy Kunszentmárton felől Szentes irányába haladó kamionnal. A baleset következtében a teherautó az útárokba haladt.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a helyszínre a mentők is kiérkeztek.

A balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett történik a helyszínelés, a forgalmat Szarvas irányába terelik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában