Kék hírek

2023.02.28. 09:12

Jogsi nélkül közlekedett két sofőr a Jászkunságban, egyiküket körözték is

Mindkét jogsértőt őrizetbe vették.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Berán Dániel

Két sofőrrel szemben is engedély nélküli vezetés miatt intézkedtek jászkunsági rendőrök február 27-én, hétfőn – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, egy tiszajenői férfi a kora délutáni órákban személyautójával úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök elfogták a 42 éves jogsértőt és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ugyancsak nem rendelkezett jogosítvánnyal az a robogóval közlekedő karcagi férfi, akit a járőrök 13 óra 40 perc körül ellenőriztek. Az egyenruhások megállapították, hogy a jogsértő ellen, szabálysértési elzárás végrehajtása miatt körözés van érvényben. A 22 éves férfit előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában