Nyomozás

2023.02.24. 12:48

Terhes nő zúzta szét egy autó ablakait és szélvédőjét Jászkiséren

A jászkiséri nő bottal és pajszerrel esett neki volt párja ingatlanának és autójának. Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, beismerő vallomást tett.

Szoljon.hu

A nő betörte volt párja autójának szélvédőjét is

Forrás: Police.hu

Egy 28 éves helyi nőt gyanúsítanak azzal, hogy a nyitott kapun keresztül bement egy használaton kívüli, jászkiséri bolt udvarára, és ott egy fadarabbal betört két ablakot. Ekkor szóváltásba keveredett az éppen odaérkező volt élettársával. A harcias kismama ezután megrongálta a férfi utcán parkoló autóját. Egy feszítővassal betörte annak ablakát, szélvédőjét. A jászsági rendőrök a bűncselekmény helyszínéről állították elő a nőt és gyanúsítottként ki is hallgatták. Ekkor beismerő vallomást tett. Elmondta, azt hallotta, hogy a volt párja megvette a boltot, de mivel gyermektartás díjat nem fizet, így vett elégtételt a férfin.

A Jászberényi Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt folytat nyomozást – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában