Fotókkal frissítve

2023.04.10. 19:18

Baleset Tiszafüred és Poroszló között

Két gépkocsi ütközött Tiszafüred és Poroszló között. A balesetben öt személy megsérült.

R. Á.

A két autó félfrontálisan ütközött össze

Forrás: Tiszafüred HTP

Frissítés:

A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy kocsi közlekedett Tiszafüred felől Debrecen irányába április 10-én 17 óra 20 perc körül. A sofőr haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát az autó irányítása felett, lehaladt az útpadkára, majd összeütközött a vele szemben közlekedő kocsival. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – mindkét sofőr és az egyik utas könnyű sérülést, míg további két utas súlyos sérülést szenvedett. 

A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését, az érintett útszakasz teljes szélességben járható. 

Az egyik autó az árokban landolt
Forrás: Tiszafüred HTP

Korábban írtuk:

Közúti közlekedési baleset történt a 33-as út 34. kilométerszelvényében április 10-én délután fél hat körül, tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint két gépkocsi ütközött félfrontálisan. A baleset következtében öt személy megsérült. A rendőrök a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett megkezdték, az arra közlekedőket visszafordítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában