Csat(t)lakozz!

2023.05.20. 10:30

Matricával az életért – különleges kampányt indított a rendőrség

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottság ez évben hirdette meg a „Csat(t)lakozz!” elnevezésű kampányát, amellyel a passzív biztonsági eszközök – kiemelten a biztonság öv – életmentő szerepére kívánja kívánja felhívni a figyelmet.

M. G.

Az első matrica természetesen a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési bizottságának szolgálati gépjárműjére került. A matricát Dávid Mónika rendőr őrnagy, a baleset-megelőzési bizottság titkára helyezte a hátsó szélvédőre

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága ezúttal arra kéri a gépjármű-tulajdonosokat, hogy a jogszabályi előírásoknak megfelelő, UV- és vízálló matrica szélvédőre történő elhelyezésével kampányoljanak a program mellett. Ezzel demonstrálják a közlekedés többi résztvevőjének, hogy ők mindig használják a biztonság övet.

Hogyan juthat matricához?

A „Balesetmegelőzés Szolnok vármegye” facebook-oldalán üzenetben jelezze csatlakozási szándékát, ahol a baleset-megelőzési munkatársak felveszik a kapcsolatot az igénylővel. Május hónap végétől a baleset-megelőzési rendezvényeken, vármegyei eseményeken is térítésmentesen hozzájuthat a matricához. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában