Kórházba szállították

2023.06.16. 10:27

Hibázott a traktoros: súlyos sérülést szenvedett a kisteherautó utasa a berényi karambolban

Súlyos állapotban szállították kórházba annak a kisteherautónak az utasát, amelyik csütörtökön egy traktorral ütközött Jászberény és Jászjákóhalma között, a 31-es főúton.

Molnár-Révész Erika

A traktor vezetője kellő körültekintés nélkül kezdett el balra kanyarodni

Forrás: Police.hu

Mint azt korábban hírportálunkon már megírtuk, csütörtökön a reggeli órákban összeütközött egy traktor és egy kisteherautó a 31-es főút 82-es kilométerénél, Jászberény és Jászjákóhalma között.

– Egy jászboldogházi lakos mezőgazdasági munkagéppel tartott a 31-es számú főúton Jászberény irányából Jászjákóhalma felé, amikor balra kanyarodás közben elé hajtott az őt előző autónak, és összeütköztek. A baleset következtében a kisteherautó utasa súlyos sérülést szenvedett – tájékoztatott Mári Ilona alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kisteherautó utasát súlyos sérüléssel szállították kórházba
Forrás: Police.hu

– Egy balra bekanyarodó jármű vezetője párhuzamos közlekedésre nem alkalmas úton a bekanyarodást akkor hajthat végre, ha meggyőződött arról is, hogy balról járművének előzését vagy kikerülését másik jármű nem kezdte meg! – figyelmeztetett az eset kapcsán a szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában