Baleset

2023.06.29. 08:35

Jogosítvány nélkül: teherautónak tolatott egy autós Karcagon

Az elmúlt 24 órában történt.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Egy bucsai lakos hátramenetben közlekedett személyautóval június 28-án 12 óra 53 perckor Karcag külterületén, egy üzemanyag töltőállomáson. A hátramenet során a kellő körültekintést elmulasztotta, és nem vette észre a forgalmi okok miatt várakozó teherautót, mely során a jármű bal hátsó sarkának nekiütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a bucsai férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a rokona tulajdonában lévő járművet, annak tudomása és engedélye nélkül használta. A jogsértőt az egyenruhások előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi ellen, engedély nélküli vezetés miatt, szabálysértési eljárás indult.   

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában