Túlélte az esést

2023.06.13. 15:04

Nyomoznak a ceglédi ház negyedik emeletéről kizuhant hétéves kisfiú ügyében

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba vasárnap azt a hétéves kisfiút, aki kizuhant egy Kossuth Ferenc utcai társasház ablakán. A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el az ügyben.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Knap Zoltán

Ahogy arról korábban hírportálunkon beszámoltunk, kiesett egy hétéves fiú egy társasház negyedik emeleti lakásának ablakából vasárnap Cegléden. A sérültet mentőhelikopter vitte kórházba. Az eset részleteivel kapcsolatban az Országos Mentőszolgálatot is felkerestük. Németh Cecília kommunikációs szervező válaszában úgy fogalmazott: a helyszínről a gyermeket súlyos sérüléssel szállították bajtársaik a területileg illetékes kórházba.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya érdeklődésünkre azt közölte, hogy június 11-én 18:46-kor a Kossuth Ferenc utca 20. szám alatti társasház negyedik emeletéről kiesett gyermek ügyében a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában