Bűnügy

2023.07.07. 15:00

Kamerafelvétel vezetett az elkövető nyomára Törökszentmiklóson

Félmillió forint értékben tulajdonított el szerszámgépeket egy törökszentmiklósi vállalkozás műhelyéből egy férfi. Kamerafelvételek, tanúkihallgatások vezették nyomra a rendőröket.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozott egy 36 éves férfi ellen, aki március 17-március 20. között bement egy helyi vállalkozás műhelyébe, ahonnan értékes szerszámgépeket tulajdonított el több mint félmillió forint értékben. A rendőrök szemlét tartottak, kamerafelvételeket elemeztek és tanúkat hallgattak ki. 

– A bejelentéstől számított egy napon belül elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt, akit lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A férfi annak ellenére tagadta tettét, hogy azt a felvételek bizonyították, sőt az ellopott szerszámgépeket eladásra is felkínálta egyik ismerősének – fejtette ki Sipos-Kácsor Andrea, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Egy napon belül elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt
Forrás: Police.hu

Az ügy vizsgálatát a napokban befejezték és az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában