Az M4-esen történt

2023.07.17. 19:32

Métereken át vonszolta maga után a rá felakadt járművet a Szolnoknál közlekedő kisteherautó – videóval

Legalább a féktáv feléig vonszolta maga után a fennakadt személygépkocsit az a kisteherautó, melybe hátulról rohant bele egy Debrecen felé tartó sofőr vasárnap délután az M4-es szolnoki térségében. A megdöbbentő, de személyi sérüléssel szerencsére nem járó balesetről most egy videó is napvilágot látott.

Molnár-Révész Erika

A személygépkocsi nagy erővel, hátulról csapódott bele az előtte haladó kisteherautóba

Forrás: Részlet a videóból

Három videót tett közzé az elmúlt időszakból a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., melyek közül az egyik felvételen egy Szolnok térségében történt baleset látható. 

Mint azt hírportálunk is megírta, vasárnap délután egy kisteherautó ütközött személyautóval az M4-esen a Debrecen felé vezető oldalon. A videón az látszik, ahogy az autó nagy erővel csapódik bele a kisteherautóba, amin fennakad, a teherautó pedig hosszú ideig vonszolja magával a személygépkocsit. A teherautóból mindeközben bútorok, könyvek hullanak az úttestre. Személyi sérülés szerencsére nem történt a baleset során.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában