Frissítve

2023.07.28. 13:41

Házakat is veszélyeztetett a gyorsan terjedő tűz a szolnoki Üteg úton

Több helyen is felcsaptak a lángok, és lakóházak is veszélyben vannak jelenleg a szolnoki Üteg út környékén, a tűzoltók már a helyszínen vannak.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

FRISS - 15:33

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűzoltók ötven perc alatt megfékezték a lángokat, gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tűzben senki sem sérült meg, és anyagi kár sem keletkezett.

FRISS – 14:16:

Az Üteg út több pontján csaptak fel a lángok kora délután, először egy, majd nem sokkal később még két tűzoltóautó is a helyszínre sietett.

– Az oltás mellett a tüzek továbbterjedését is próbálják megakadályozni, ugyanis azokat a lakóházakat, melyeket veszélyeztet a tűz, semmi nem védi a sík terepen – tájékoztatott Németh Ádám, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. 

Korábban írtuk:

Ég a száraz fű Szolnokon az Üteg úton, a tűzoltók egyelőre egy autóval vonulnak a helyszínre – tájékoztatott Németh Ádám, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában