Helyreállt a rend

2023.07.17. 10:10

Zavartalan a közlekedés a vasárnap délutáni baleset után az M4-esen

Mint azt korábban megírtuk, személyautó és kisteherautó ütközött vasárnap délután az M4-esen, az utat teljes szélességében lezárták.

Molnár-Révész Erika

A jármű előbb a kisteherautónak, majd a szalagkorlátnak ütközött

Forrás: Szolnok HTP

Összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó Szolnok térségében, az M4-es autóút Debrecen felé vezető oldalán vasárnap délután öt óra körül. A katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, amely a szalagkorlátnak is nekicsapódott. Mivel az úttesten a baleset következtében bútortörmelékek, könyvek és más tárgyak szóródtak szét, ezért az utat teljes szélességében lezárták. 

Könyvek, bútorok hevertek az úton a baleset után
Forrás: Szolnok HTP

– Este háromnegyed nyolckor megszűnt a teljes útzár, ezután a közútkezelő megtisztította az utat, így 20 órától már zavartalanul haladhatott tovább a forgalom az érintett szakaszon – tájékoztatott Sipos-Kácsor Andrea alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában