Kegyetlenség

2023.08.15. 19:55

Az éjszaka közepén vonszolták végig az életéért rettegő férfit a földvári utcákon

Egy eltűnt pár cipő miatt verte meg ismerősét két tiszaföldvári férfi, akik ellen most vádat emeltek.

Rimóczi Ágnes

A férfi a bántalmazás miatt többszörös, 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett

Forrás: Magyarország ügyészsége

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség társtettesként elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a két, Tiszaföldváron lakó, 22 és 23 éves férfival szemben, akik a fél városon át verték egy helybeli ismerősüket egy eltűnt cipő miatt.

 – A vádirat szerint a két fiatal férfi 2022. november 6-án este kilenc óra körül bement egy szintén tiszaföldvári férfi ismerősük otthonába, hogy őt számon kérjék egy cipő miatt – kezdte a történetet dr. Ocsovai Ágnes. 

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjének további tájékoztatása szerint a férfi elmondta nekik, hogy nincs nála a keresett cipő, azonban a hívatlan vendégek ekkor ököllel ütni kezdték az arcát, fejét. 

A fotót a nyomozó hatóság készítette az ügyben
Forrás: Magyarország ügyészsége

– A házigazda az ütések miatt kimenekült az utcára, és elindult, hogy megkeresse a cipőt, miközben a másik két férfi végig kísérte őt, és eközben az éjszaka folyamán Tiszaföldvár különböző utcáin többször bántalmazták, az arcát, fejét ököllel ütötték, valamint többször arcon, illetve fejen rúgták – számolt be a folytatásról a szóvivő.

Megtudtuk: a férfi a bántalmazás miatt többszörös, 8 napon túl gyógyuló arckoponya törést, orrcsonttörést, valamint a fején számos zúzódásos, horzsolásos sérülést szenvedett.

– A járási ügyészség a korábban már büntetett férfiakkal szemben börtönben letöltendő szabadságvesztés kiszabására és közügyek gyakorlásától eltiltásra tett indítványt a vádiratában. Az ügyben a Kunszentmártoni Járásbíróság dönt majd – tette hozzá végül dr. Ocsovai Ágnes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában